РОЛЬ ПРОКУРОРА В ОБЕСПЕЧЕНИИ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА ПО УГОЛОВНОМУ ДЕЛУ - Алтынбеккызы, А. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл ғылыми мақалада прокурордың қылмыстық іс бойынша сезіктінің, айыпталушының құқықтарын қамтамасыз етудегі кейбір проблемалары қарастырылған.