ВОСПИТАТЕЛЬНАЯ РАБОТА КАК ОСНОВНОЕ СРЕДСТВО ИСПРАВЛЕНИЯ ОСУЖДЕННЫХ - Жамулдинов, В. Н. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада автор бірінші рет ғылыми ретінде жеке бөлек психологиялық түзету ұғым беріледі