К ВОПРОСУ О СОВЕРШЕНСТВОВАНИИ ЛЕСНОГО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН - Баимбетов, Н. С. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор бұл мақалада Қазақстан республикасының Орман кодексiнің маңызды мəселерге байланысты баптарын қарастырады. Мақалада қазiргi заманға сəйкес келмейтін Орман кодексінің баптарының кемшiлiктерiн ерекшеліктіреді.