ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СПЕЦИАЛЬНЫХ ПСИХОЛОГИЧЕСКИХ ЗНАНИЙ ПРИ РАССЛЕДОВАНИИ ПРЕСТУПЛЕНИЙ - Русланова, Р. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Қылмыстық - процессуал кодексінда айтылмаған, эксперттің арнайы білімінің бар жоғы немесе квалификациясын денгейін белгілеу керектігін. Бірақ жете білу білім денгейін барлығын экспертиза тағайындан адам мен эсперт адамның иығына үлкен жауапкершілік жүктеледі.