Қазақ билерінің үлгілі билік-шешімдері.Показательные указы казахских биев. - Berdibaeva., A. K. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада дәстүрлі қазақ қоғамында келісімшарт қатынастарынан туындаған даулар бойынша сот прецеденттері талқылалауға түседі. Бұдан басқа қазақ билерінің билік шешімдерін үлгі ретінде қолданылу тәжірибесі сипатталады.В данной статье рассматриваются некоторые судебные прецеденты выидных казахских биев. Также, кроме этого, рассматривается практика применения решений казахскими биями.