ҚЫЛМЫСКЕРДІҢ ТҰЛҒАЛЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Kerimbekova, A.Zh. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Тергеу процесінде белгісіз қылмыскердің тұлғасын криминалистикалық зерттеу кезінде оқиға болған жерде табылған материалдық іздерді зерттеу жолымен, сондай-ақ жәбірленуші мен куәлердің көмегімен анықталған қылмысты жасаған тұлғаның биологиялық, физиологиялық және кәсіби белгілері ең алдымен көрінеді.