РЕСЕЙ ФЕДЕРАЦИЯСЫНДАҒЫ АЗАМАТТЫҚ СОТ ІСІН ЖҮРГІЗУДІҢ КОНСТИТУЦИЯЛЫҚ-ҚҰҚЫҚТЫҚ НЕГІЗДЕРІ - Atakhanova, S. K. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
В данной статье рссматриваются общая характеристика и основные принципы гражданского судопроизводства Р Ф.