ҚАЗАҚСТАНДЫҚ АДАМ ҚҰҚЫҚТАРЫ ЖӨНІНДЕГІ УӘКІЛДІҢ ҚЫЗМЕТІ ЖӘНЕ ОНЫ ҰЙЫМДАСТЫРУДЫҢ ҚҰҚЫҚТЫҚ НЕГІЗДЕРІ. - Адилханова., А. Б. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье описана роль уполномоченного по правам человека в развитом демократично-правовом государстве.