XX ҒАСЫРДЫҢ БАСЫНДАҒЫ ҰЛТТЫҚ ДЕМОКРАТИЯЛЫҚ АҒЫМДАҒЫ ҚАЗАҚ ЗИЯЛЫЛАРЫНЫҢ БІРІ ҒАБДУЛҒАЗИЗ МҰСАҒАЛИЕВТІҢ ҚЫЗМЕТІ - Muttayrova, T.M. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
В этой статье пишется о жизни и деятельности Габдулгазиза Мусагалиева