ВОЗМЕЩЕНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКОГО УЩЕРБА ПРИ ПРОВЕДЕНИИ НЕФТЯНЫХ ОПЕРАЦИЙ (НА ПРИМЕРЕ КЫЗЫЛОРДИНСКОЙ ОБЛАСТИ). - Битабарова., Ж. А. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада атмосфералық ауаның ластануы салдарынан мұнай өндірісі саласындағы экологиялық шығындарды реттеу мәселесіталқыланады. Релеванттық азаматтық, әкімшілік және экологиялық заңнамаларға сараптама белгіленген.