ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ХАЛЫҚАРАЛЫҚ ЫНТЫМАҚТАСТЫҚТА АЗЫҚ-ТҮЛІК ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУДЕГІ КЕЙБІР ҚҰҚЫҚТЫҚ МƏСЕЛЕЛЕРІ - Ozenbayeva, A. T. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
В данной статье исследованы проблемы обеспечения продовольственной безопасности Республики Казахстан в контексте международного сотрудничествa.