ПРИОРИТЕТ ОХРАНЫ ЖИЗНИ И ЗДОРОВЬЯ ЧЕЛОВЕКА КАК ОДНА ИЗ ОСНОВНЫХ ПРИНЦИПОВ ЭКОЛОГИЧЕСКОГО ПРАВА РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН. - Курманова., А. К. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
А.К. Курманованың ғылыми мақаласы Қазақстан Республикасы азаматтарының қолайлы қоршаған ортаға құқығы мен денсаулығынқорғау құқықтырының түсінігі, мазмұны қарастырылған. Сонымен бipre айтылған құқықтардың жүзеге асыру механизмінде конституциялық дамыту мәселелеріне арналған.