ЛЕСНЫЕ ПРАВООТНОШЕНИЯ НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ РАЗВИТИЯ ОБЩЕСТВА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН. - Баимбетов., Н. С. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Осы мақалада автор түрлі мәселелерді қарастығран және де қазіргі біздің мемлекетіміздің орман пайдалану заңдарын анализы өткізіледі.