ДАЛЬНЕЙШАЯ ГУМАНИЗАЦИЯ НАКАЗАНИЯ КАК БОЛЬШОЙ ШАГ ВПЕРЕД В ПОСТРОЕНИИ ПРАВОВОГО ГОСУДАРСТВА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН. - Кентаев., Ж. К. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада автор қабылданған түзетулерді ескере отырып, жазалауды бұдан әрі – гуманизациялау мәселелері бойыншақолданыстағы қылмыстық заңнамаға, сондай-ақ ҚР-дың Президентімен бекітілген 2010-2020 жылдарға дейінгі кезеңдегі ҚР-дың құқықтық саясат тұжырымдамасына талдау жүргізген.