Соттардың қызметін ұйымдастыруының құқықтық жағынан қамтамасыз етудің кейбір мəселелері - Usenbayev, A.U. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
В данной статье рассматриваются правовые аспекты организации судебной системы.