Қылмыстық саясатты құқықтық қамтамасыз етудің кейбір сұрақтары - Ergali, A.M. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
В данной статье автор рассматривает некоторые вопросы правового обеспечения уголовной политики