Қазақстан Республикасы Үкіметінің мемлекеттік билікті бөлу қағидасына сəйкес құзыреті - Imanbekova, M.M. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
В данной статье автор рассматривает проблемы государственной власти и предлагает пути решения.