ЖЕРГІЛІКТІ ӨКІЛДІ ОРГАН - ТҰРАҚТЫ КОМИССИЯСЫНЫҢ ҰЙЫМДАСТЫРЫЛУЫ МЕН ҚЫЗМЕТІ. - Мурзагулов., Б. К. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В статье расматриваются организация и деятельность постоянных комиссии маслихата.