ПОЛУЧЕНИЕ ПРОМЫШЛЕННОГО ВОДОРОДА МЕТОДОМ ЭЛЕКТРОЛИЗА. - Касаева., А. Ж. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада Атом электр станциясында төменгі температура тәсілімен сутегіні алу жағдайы қарастырылған. «МАЭК-Казатомпром» Жауапкершілігі Шектеулі Серіктестікте орналасқан электролиз қондырғысымен жасалынған эксперимент нәтижелері қарастырылған.