ОБЪЕКТ УГОЛОВНО-НАКАЗУЕМОГО НАРУШЕНИЯ ПРАВ ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНОЙ СОБСТВЕННОСТИ. - Мазов., Е. А. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада зияткерлік меншік құқықтардың қылмыстық бұзу объекті сұрақтары қарастырылады.