ОСНОВНЫЕ ДЕТЕРМИНАНТЫ ХИЩЕНИЯ, СОВЕРШЕННОГО ПУТЕМ ГРАБЕЖА. - Кожантаева., Ж. К. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада автор криминалдық, соның ішінде пайдақорлық-зорлық себептерінің факторларын қарастырады.