РОЛЬ ТРЕТЕЙСКОГО СУДА В СУДЕБНОЙ СИСТЕМЕ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН. - Инамжанова., Н. С. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Берілген мақала третейлік соттардың істерінің ведомстволылығы анықтаудың құқықтық негіздерін ашады. Бұнда кеңес кезеңінен қазіргі кезге дейінгі заңдылыққа тарихи талдау жасалынған. Автор ұлттық заңдылықты жетілдіруге байланысты өз көзқарастарын жасаған.