ТҰРҒЫН ҮЙГЕ ҚОЛ СҰҚПАУШЫЛЫҚ – ҚЫЛМЫСТЫҚ ІС ЖҮРГІЗУДІҢ ҚАҒИДАСЫ РЕТІНДЕ - Мусабекова, А. Р. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматривается значение принципа в уголовном процессе неприкосновенность жилья