Актуальные вопросы освобождения от уголовной ответственности в связи с деятельным раскаянием. Өкінуіне байланысты қылмыстық жауапкершіліктен босатудың өзекті мәселелері. - Kozhantayeva., Zh. K. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Исследуются вопросы возможности освобождения от уголовной ответственности в связи с деятельным раскаянием по нормам Общей части уголовного законодательства РК, а также подчеркиваются особенности освобождения по специальным нормам Особенной части УК. Сравнительный анализ норм об освобождении от уголовной ответственности в связи с деятельным раскаянием с законодательством РФ. ҚР қылмыстық заңнамасының Жалпы бөлімінің нормалары бойынша қылмыстық жауаптылықтан шын өкінуіне байланысты босатылу мүмкіндігінің мәселелері зерттеледі. Сол сияқты ҚК-тің Ерекше бөлімінің арнайы нормалары бойынша жауаптылықтан босату ерекшеліктері баса зерделенген. Шын өкінуіне байланысты қылмыстық жауаптылықтан босату туралы норма РФ заңнамасымен салыстырыла зерттелген.