Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасын қалыптастыру. Формирование правосознания несовершеннолетних. - Orsaeva., R. A. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада кәмелетке жасы толмағандардың құқықтық санасын зерделеу қарастырылды. Құқықтық санасын зерделеуге байланысты ескерту, алдын алу шаралары жан-жақты қаралып, қылмыстылықпен күрес жүргізудің тиімділігі мәселелері сараланды. В статье рассматриваются проблемы правовых знаний и ее влияние на несовершеннолетних. Также рассматривается вопрос о предупреждении преступности среди несовершеннолетних.