НАРЫҚТЫҚ ҚАТЫНАСТАР ЖАҒДАЙЫНДАҒЫ МЕМЛЕКЕТТІК ҚАРЖЫЛАРДЫҢ ҰҒЫМЫН АНЫҚТАУДЫҢ КЕЙБІР МӘСЕЛЕЛЕРІ - Қожабек, Қ. М. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье автор рассматривает государственное регулирование и понятие финансов на современном этапе