РЕСЕЙ ФЕДЕРАЦИЯСЫНЫҢ ӨНЕКƏСІП ЖЕРЛЕРІН ҚҰҚЫҚТЫҚ РЕТТЕУДЕГІ ТƏЖІРИБЕСІНІҢ ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ЖЕР ЗАҢНАМАЛАРЫН ЖЕТІЛДІРУДЕ АЛАТЫН ОРНЫ - Есимханов, Е. Қ. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматривается значение правовой практики Российской Федерации в области регулирования земель промышленности в совершенствовании земельного законодательства Республики Казахстан.