Дүниежүзілік сауда ұйымына Кеден одағының мүшелікке өту мәселесі туралы. О проблеме присоединения Таможенного союза во Всемирную торговую организацию. - Amirbekova., A. Sh. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Кеден территорияларының Дүниежүзілік сауда ұйымына қосылуының құқықтық негіздері мен нақты тәжірибелерін зерделей келе, мақалада Кеден одағының ұйымға кіру мәселесі зерттеледі. В статье рассматриваются правовые основы и практики присоединения таможенных территорий во Всемирную торговую организацию и анализируется проблема присоединения Таможенного союза в организацию.