ПРАВОВЫЕ ПРОБЛЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ЗЕМЛЯМИ ГОРОДОВ И ГОРОДСКОЕ РАЗВИТИЕ - Умербаева, Р. Е. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор мақалада қала маңы аймағы жəне қала аймақтық баскару құқықтық мəселелерін қарастырады