НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ СООТНОШЕНИЯ НАЦИОНАЛЬНОГО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН В ОБЛАСТИ ОХРАНЫ И ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ЛЕСОВ И МОДЕЛЬНОГО ЛЕСНОГО КОДЕКСА СНГ - Баимбетов, Н. С. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор бұл мақалада Қазақстан республикасының Орман кодексiмен ТМД-ның Модельдi Орман кодексіне салыстырмалы талдау жүргізеді. Сонымен қатар, автор Қазақстан республикасының Орман кодексiн жетiлдiрү жөнінде ұсыныстарды келтіредi.