НАЗНАЧЕНИЕ И ПРИМЕНЕНИЕ РЕЗУЛЬТАТОВ ЭКСПЕРТНЫХ ИССЛЕДОВАНИЙ В ПРОЦЕССЕ ДОКАЗЫВАНИЯ ПО ДЕЛАМ О НЕЗАКОННОМ ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА. - Бекболов., М. Е. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада заңсыз несие алу туралы істер бойынша процесс кезінде сараптамалық зерттеулер нәтижесін белгілеу және қолдану мәселелері қарастырылған.