УГОЛОВНО-ПРАВОВОЕ ЗНАЧЕНИЕ ПОТЕРПЕВШЕГО В КРИМИНАЛИЗАЦИИ ДЕЯНИЯ. - Селиканов., А. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада қылмыстан зиян келтірілген тұлғаның криминализациядағы орны қарастырылған.