ОБЩИЕ ПОЛОЖЕНИЯ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ ОВД СНГ В БОРЬБЕ С ТЕРРОРИЗМОМ. - Отарбаев., Г. С. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Берілген мақалада терроризмнің пайда болуы себептері мен мүмкіндіктерін қысқырту, дамуы мен таралуын жоюға байланысты бағытталған сұрақтар қарастырылған. Сонымен қатар ТМД мемлекеттері органдарының терроризммен күресудегі арақатынасы дәрежесі және келеңсіздіктер туралы сұрақтарды қарастырады.