ЗАКОНЫ ДИАЛЕКТИКИ И ПРИНЦИП РАЗДЕЛЕНИЯ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ВЛАСТИ. - Хамитов., Т. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада мемлекеттік биліктің бөліну қағидасы және диалектиканың арасында байланыстар қарастырылған.