МЕЖДУНАРОДНО - ПРАВОВАЯ ОХРАНА КЛИМАТА. - Лаптева., К. Г. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада автор, алдағы копенгагендегi өтетін конференциядағы талданатың ауа райын қорғауға байланысты мәселелерін қарастырады.