ТУБЕРКУЛЕЗ В ИСПРАВИТЕЛЬНЫХ УЧРЕЖДЕНИЯХ КАЗАХСТАНА. - Аккулев., А. Ш. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада туберкулез ауруының проблемалары Қазақстаның қылмыстық-атқару жүйесi мекемелерінде күй-жағдай қарастырылады.